◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Midden Oosten - 8 dagen op het cruiseschip Splendour of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Splendour of the Seas

De Splendour of the Seas is één van de schepen die varen onder de vloot van Royal Caribbean. Het schip valt in de luxueuze Vision klasse. Aan boord zijn veel faciliteiten te vinden, en door recente updates is het schip alleen maar luxer geworden. Zo zijn er 124 nieuwe kamers met balkon toegevoegd en zijn de staterooms stuk voor stuk uitgerust met een flatscreen televisie en volledig hernieuwd interieur en nieuw meubilair. Daarnaast is de Splendour of the Seas voorzien van een Diamond Lounge en een Concierge Club, welke beiden beschikbaar zijn voor een selecte groep gasten.

U zult zich niet vervelen

Aan boord is er genoeg te beleven, dus vervelen is er absoluut niet bij. Behalve de zwembaden is er is een arcadehal waar veel video games gespeeld kunnen worden. Daarnaast zijn er ook meer sportieve mogelijkheden, waaronder een fitness center, een klimwand, een hardloop rondje op het dek en een minigolf baan met maar liefst 18 holes. In het shopping center bevinden zich talloze winkeltjes waar naar hartenlust taxfree geshopt kan worden. Ook is er een mooi ingericht casino waar de nodige spelletjes gespeeld kunnen worden onder het genot van een drankje en een hapje. Verder kan er een bezoek worden gebracht aan de BRITTO Galery met werken van Pop Art icoon Romero Britto. Tenslotte is er een theater waar diverse shows worden opgevoerd. Het avondprogramma is dus nooit saai tijdens een  Splendour of the Seas cruise.

Veel en luxe restaurants

Dineren aan boord van de Splendour of the Seas is een ware ervaring. Er zijn namelijk talloze restaurants waaruit gekozen kan worden. Uiteraard kunt u kiezen voor het main restaurant, maar voor wat meer luxe kunt u ook gaan voor één van de speciale restaurans zoals Viking Crown Lounge (luxe genieten van hapklare gerechtjes), Chef's Table (intiem dineren), Chops Grill (het bekende Steakhouse), Izumi (Aziatische cuisine) en de vele kleine cafés en lunchrooms. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor roomservice.

Een Splendour of the Seas cruise staat dus garant voor een geweldige vakantie voor zowel jong als oud. Kies uw favoriete cruisebestemming uit en boek meteen via Globus Cruise Vakanties.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Dubai en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Splendour of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Dubai
  2. Khasab
  3. Muscat
  4. Muscat
  5. Abu Dhabi
  6. Dubai
  7. Dubai

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken