◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Midden Oosten - 11 dagen op het cruiseschip AIDAstella van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAstella

De AIDAstella is een cruiseschip van AIDA cruises dat in 2013 haar intrede heeft gedaan. De AIDAstella heeft in principe dezelfde uitgebreide luxe faciliteiten als haar zusterschip, de AIDAsol. De Scandinavische uitstraling komt duidelijk terug in de inrichting en sfeer aan boord van het schip. Aan boord zult u echte berkenbomen tegenkomen en rustgevende kleuren. Deze zaken worden gebruikt om een gevoel van ontspanning en verwennerij over te brengen op de gasten. De nadruk wordt ook duidelijk op ontspanning gelegd. Iedereen houdt wel van luxe, dus maak aan boord gebruik van de speciale Spa hut inclusief directe toegang tot het Wellness Centrum, de diensten van een Spa butler, theeceremonie, yoga cursus en een exclusief Spa pakket met massagebehandeling. Het genoemde Wellness Centrum is ruim 2600m2 groot en heeft relaxruimtes, stoombaden, sauna's en allerlei behandelingen in het aanbod. Aan boord zijn zeven verschillende restaurants met een uitgebreide kaart, met keuze uit een selectie internationale gerechten. Het zonnedek bevat een mega bioscoopscherm en het sportdek is heel ruim opgezet. Het centrum van het schip, het Theatrium, is een samenkomst van theater, bar en atrium. Dit is gelijk het centrale gedeelte waar menig mens elkaar kan ontmoeten. Het Theatrium heeft een totale oppervlakte van 3000m2 en is verdeeld over drie aparte dekken.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Abu Dhabi en reist voor de duur van 11 dagen.
Het schip betreft AIDAstella en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Abu Dhabi
  2. Manama
  3. Muscat
  4. Dubai
  5. Dubai
  6. Dubai
  7. Khor al Fakkan
  8. Abu Dhabi
  9. Abu Dhabi

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken