◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Hawaii - 19 dagen op het cruiseschip Zaandam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Zaandam

De Holland America Line Zaandam is een zusterschip van de Volendam en eveneens van de Rotterdam. Daarom lijken deze schepen heel veel op elkaar. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit van de reis op en top zal zijn. Dat is inmiddels waar de Holland America Line bekend om staat. De Zaandam bezit drie unieke karakteristieke eigenschappen: een interieur met koperbeslag en veel hout, een klassieke uitstraling en de welbekende donkerblauwe romp die vrijwel op ieder schip van de Holland America Line zit. De Zaandam heeft een restaurant dat verdeeld is over twee dekken, en deze niveaus zijn verbonden door een grote statige trap. In dit restaurant heeft u twee zittingen, een traditionele zitting en een 'As You Wish' dining. Bij het laatste heeft u meer vrijheden en bent u niet gebonden aan een vaste tafel. Ook is er nog een Lido-restaurant waar u informeel kunt genieten van een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet. Voor de vlees- en visliefhebbers is er ook een restaurant, genaamd Pinnacle Gril. Ook is dit schip voorzien van alle luxe faciliteiten zoals een internet centrum, bibliotheek, winkel, het kenmerkende Culinary Arts Center, en een uitgebreide Greenhouse Spa met fitnessruimte. Natuurlijk zijn er ook verschillende bars en lounges aanwezig, en eveneens een casino. Maar ook voor de jongere leeftijden is er voor vermaak gezorgd, kinderen tot 12 jaar kunnen terecht in Club HAL, en tieners ouder dan 12 jaar hoeven zich bij de Loft niet te vervelen. Ook is iedere hut voorzien van een minibar, televisie, dvd-speler, kluisje en bloemen en vers fruit.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Vancouver en reist voor de duur van 19 dagen.
Het schip betreft Zaandam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Vancouver
  2. Honolulu (Oahu)
  3. Honolulu (Oahu)
  4. Hilo (Hawaii)
  5. Kailua Kona (Hawaii)
  6. Lahaina (Maui)
  7. Nawiliwili (Kauai)
  8. Victoria
  9. Vancouver

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken