◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Bermuda eilanden - 8 dagen op het cruiseschip Celebrity Summit van Celebrity Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Celebrity Summit

De Celebrity Summit is de derde in de rij van Millennium klasse schepen en is vanaf 2001 in vaart. Zoals op alle Celebrity schepen kunt u ook op de Summit genieten van ruim vijftig verschillende internationale biersoorten in Michael's Club. Ook kunt u terecht bij Cova Café di Milano, de Martini Bar, de ijssalon en diverse andere lounges en bars. In het schitterende Atrium kunt u gebruik maken van de glazen liften die u in een handomdraai elf dekken naar boven toe vervoeren. Verder is er een shopping center met diverse luxe winkels en kunt u gebruik maken van de showlounge waar allerlei shows, films, theatershows en cabaretvoorstellingen worden opgevoerd.

Tijdens uw cruise kunt u gebruik maken van de drie zwembaden, waarvan er één is voorzien van een uitschuifbaar dak. In de Aqua Spa is er de mogelijkheid om te genieten in de vele bubbelbaden, sauna's en tegen bijbetaling van heerlijke behandelingen en de Perzische steam room.

Het mooie van de Celebrity Summit is dat deze is 'geSolsticized'. Dit betekent dat de Summit enkele fijne upgrades heeft gekregen, waaronder Aqua Class hutten en Blu, het exclusieve specialiteiten restaurant voor Aqua Class reizigers. Ook de iLounge is tegenwoordig te vinden op de Celebrity Summit, waar op heuse Apple computers contact kan worden onderhouden en waar u diverse cursussen kunt volgen.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Cape Liberty (New York) en reist voor de duur van 8 dagen.
Het schip betreft Celebrity Summit en de cruise operator is Celebrity Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Cape Liberty (New York)
  2. Kings Wharf
  3. Kings Wharf
  4. Kings Wharf
  5. Cape Liberty (New York)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken