◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Bahama's - 5 dagen op het cruiseschip Enchantment of the Seas van Royal Caribbean International

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Enchantment of the Seas

De Enchantment of the Seas is een van de schitterende schepen in de Royal Caribbean vloot. Op dit schip kunt u belist genieten van een heerlijke cruise vakantie, want u vindt talloze luxe faciliteiten aan boord. Het schip is ingericht met veel hout en glas, wat het een luxueuze uitstraling geeft. Daarbij zijn de kamers van alle gemakken voorzien zodat u u helemaal zult thuisvoelen op de Enchantment of the Seas.

Luxe faciliteiten

Er is voldoende te beleven op de Enchantment of the Seas. Zo kunt u een verfrissende duik nemen in de twee zwembaden of even helemaal tot rust komen in één van de zes whirlpools die aan boord te vinden zijn. Verder zijn er ook diverse sport mogelijkheden, zoals de grote klimmuur die hoog boven zeeniveau uit torent, een bungee trampoline voor kinderen, een jogging track en een fitness centrum met hoogwaardige apparatuur en diverse groepslessen die gevolgd kunnen worden. Tenslotte is er een arcadehal waar de gamers hun hart kunnen ophalen.

Restaurants, cafés en bars

Er zijn genoeg mogelijkheden om te dineren tijdens uw Enchantment of the Seas cruise. Er is Park Café, waar een lekkere sandwich of salade gegeten kan worden. Ook kunt u kiezen voor het Windjammer Café. Het specialiteitenrestaurant aan boord van de Enchantment of the Seas is Chops Grille steakhouse, waar tegen een kleine bijbetaling heerlijk gegeten kan worden. Tenslotte kunt u tegen bijbetaling gebruik maken van roomservice, een heerlijk ijsje eten in het Ben & Jerry's café of een koffie nuttigen in een van de koffiebars aan boord. 

Entertainment voor kids en volwassenen

Voor kinderen is er voldoende entertainment aan boord in de vorm van kinderclubs en tienerclubs, dus een Enchantment of the Seas cruise is beslist geschikt voor alle leeftijden. Dat blijkt ook uit de verschillende mogelijkheden op het gebied van entertainment. Zo kan er genoten worden van een leuke show in het theater, kunt u tax-free shoppen in het winkelcentrum, is er een casino in de stijl van Las Vegas en kunt u in de talloze barretjes een drankje gaan drinken.

Het maken van een Enchantment of the Seas cruise is dus absoluut een aanrader.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Miami en reist voor de duur van 5 dagen.
Het schip betreft Enchantment of the Seas en de cruise operator is Royal Caribbean International.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Miami
  2. Nassau
  3. Coco Cay
  4. Key West
  5. Miami

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken