◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Azië - 15 dagen op het cruiseschip AIDAbella van AIDA Cruises

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

AIDAbella

De AIDAbella is een van de grotere schepen in de vloot van AIDA Cruises en is een zusterschip van de AIDAdiva. Uiteraard heeft de Bella de kenmerkende beschilderingen aan de buitenkant van het schip waaraan AIDA cruise schepen herkend kunnen worden. Het hele schip en de kamers zijn ontzettend modern ingericht en het is dus erg geschikt voor jongere koppels of gezinnen. De AIDAbella heeft niet enkele buffet restaurants maar u kunt er als passagier ook terecht bij Gourmet-Restaurant Rossini, Buffalo Steak House of een heuse sushi bar! Het schip bevat maar liefst 3 zwembaden en heeft zelfs een 4D bioscoop. U kunt aan boord ook een dag gaan voor ultieme verwennerij in het wellness center dat 2000 m2 oppervlakte in beslag neemt, u heeft hier als passagier dus ruimte genoeg om te genieten.

Er zijn nog genoeg andere faciliteiten waarvan genoten kan worden aan boord: ga bijvoorbeeld een avondje naar het theater of casino en geniet tot in de late uurtjes of zoek de rust op in de bibliotheek of kunstgalerie. Voor iedere reiziger, zowel jong als oud, is er voldoende aanbod om te genieten van een heerlijke cruise vakantie op de AIDAbella.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Laem Chabang (Bangkok) en reist voor de duur van 15 dagen.
Het schip betreft AIDAbella en de cruise operator is AIDA Cruises.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

  1. Cochin
  2. Cochin
  3. Colombo
  4. Langkawi
  5. Port Kelang (Kuala Lumpur)
  6. Singapore
  7. Nathan (Ko Samui)
  8. Laem Chabang (Bangkok)
  9. Laem Chabang (Bangkok)

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken