◄ Terug naar zoekresultaten

Cruise Australië en Nieuw Zeeland - 31 dagen op het cruiseschip Volendam van Holland America Line

Deze cruise is helaas niet meer te boeken

Volendam

Een van de vele schitterende schepen van Holland America Line is de Volendam. Dit is een zusterschip van de Zaandam en de Rotterdam. Het schip heeft verschillende karakteristieke eigenschappen zoals een klassieke uitstraling, een donkerblauwe romp en een interieur wat veel hout en koperbeslag bevat. Er zijn verschillende restaurants aanwezig op het schip. Deze restaurants zijn verdeeld over 2 dekken die verbonden zijn middels een grote statige trap. U kunt bij deze restaurants kiezen voor verschillende zittingen. U kunt bijvoorbeeld á la carte dineren. In deze traditionele zitting zit u aan een vaste tafel. Voor de mensen die wat meer vrijheid willen in het restaurant, is 'As You Wish dining' in het leven geroepen. Deze open zitting is veel vrijer en te vergelijken met een buffetrestaurant. Ook is er een gespecialiseerd Lido buffetrestaurant, waar u van een uitgebreid ontbijt- en lunchbuffet kunt genieten. Er is verder nog het Pinnacle Grill restaurant, waar u helemaal aan het juiste adres bent voor vlees- en visspecialiteiten. Op het schip zijn verschillende lounges en bars aanwezig, alsook een casino, winkel, bibliotheek, internet centrum, Culinary Arts Center, en de uitgebreide Greenhouse Spa met fitnessruimte. Ook is er genoeg te doen voor de kinderen, Club HAL zal de activiteiten verzorgen voor kinderen tot en met 12 jaar. En tieners kunnen hun tijd doorbrengen in de Loft. Vanzelfsprekend is iedere hut op dit schip van alle gemakken voorzien zoals een televisie, kluisje, minibar, vers fruit, bloemen en een dvd-speler.Breng uw vakantie door op het cruiseschip Volendam van Holland America Line. Boek een luxe Holland America Line cruise via Globuscruisevakanties.nl.

Informatie over deze cruise

De cruise vertrekt vanuit Melbourne en reist voor de duur van 31 dagen.
Het schip betreft Volendam en de cruise operator is Holland America Line.

> Meer info over het schip hier
> Meer info over de rederij hier
> Meer info over het gebied hier

Vaarschema

De cruise zal de volgende plaatsen op deze volgorde bezoeken:

 1. Sydney
 2. Brisbane
 3. Hamilton Island
 4. Cairns
 5. Sherrard Island
 6. Sherrard Island
 7. Darwin
 8. Komodo
 9. Benoa (Bali)
 10. Geraldton
 11. Fremantle (Perth)
 12. Fremantle (Perth)
 13. Albany
 14. Port Lincoln
 15. Adelaide
 16. Kangaroo Island
 17. Burnie (Tasmanie)
 18. Melbourne

Voor meer informatie over de route kunt u contact opnemen met onze cruisespecialisten

Neem nu contact op, want persoonlijk contact voelt toch vertrouwder!

Wanneer u het formulier aan de rechterkant invult dan zal door een collega van het Toerkoop Cruisevakantie bureau contact worden opgenomen, via email of telefoon. U bent dan altijd verzekerd van een aanbod binnen onze laagste prijsgarantie en u ontvangt uitgebreide informatie over de desbetreffende cruise.

Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken