Maak uw droom waar: maak een wereldreis!

Heeft u er altijd al eens van gedroomd om een wereldreis te maken? Laat het boeken van alle verschillende tickets en slaapplaatsen dan achterwege en geniet zorgeloos op een wereldreis cruise. Op deze manier ziet u de mooiste plekjes ter wereld op een zeer comfortabele en luxe manier. Breng een hele dag door op een betoverend eiland of in een indrukwekkende metropool en geniet daarna van een aantal dagen rust op het zeer compleet uitgeruste cruiseschip. Het schip is ruimschoots voorzien van diverse faciliteiten waardoor u zich nooit hoeft te vervelen. Een wereld cruise duurt vaak meer dan 100 dagen dus verzeker uzelf van een onvergetelijke tijd op het cruiseschip en op het vaste land. Wereldcruises worden niet door veel rederijen aangeboden, dus geniet van een unieke kans bij Globus Cruise Vakanties en ga binnen een paar maanden de wereld rond.

De wereld ontdekken met een wereldreis cruise

Een wereld cruise start vaak vanuit Amerika omdat dit erg centraal ligt. Boek via Globus Cruise Vakanties een cruise inclusief de vluchten richting de vertrekhaven zodat u echt onbezorgd kunt genieten vanaf het moment waarop u in het vliegtuig stapt. De bestemmingen die voornamelijk bezocht worden met een wereldreis cruise zijn te vinden in Zuid-Amerika, Australië, Afrika en Azië. De ene dag geniet u van de azuur blauwe zee met de mooie witte stranden en palmbomen en een enkele dagen erna kunt u een van de grootste wereldsteden van de wereld bezoeken. Zo komt u op plekken waar u voorheen nog nooit bent geweest of zelfs nog nooit van heeft gehoord.

Boek uw wereldreis cruise via Globus

Ontdek de wereld middels een cruise op een luxe schip en geniet gedurende uw gehele wereldreis van alle faciliteiten en goede service aan boord. Intussen bezoekt u talloze bestemmingen, verspreid over de hele wereld. Bent u geïnteresseerd in een wereldreis die u nooit meer zult vergeten? Neem een kijkje in het aanbod van de wereld cruises die wij hier online aanbieden.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken