Minicruise: even een weekendje ertussenuit

Een leuk alternatief voor het standaard weekendje weg is een minicruise. Ontdek een, twee of meerdere steden binnen enkele dagen met uiteraard de overnachtingen op een schitterend cruise schip. Zodoende kunt u 3 tot 6 dagen lekker weg onder het genot van alle luxe die het cruise schip u te bieden heeft. Minicruises worden georganiseerd richting Groot-Brittanië, Frankrijk en Spanje, dus er is ongetwijfeld een geschikte bestemming te vinden die aansluit bij uw wensen.

Minicruise richting Newcastle

Voor een leuke stedentrip naar Groot-Brittanië moet u sowieso overzees gaan, dus dan kunt u net zo goed voor een originele, leuke en goedkope manier kiezen om richting de UK te gaan. Een minicruise naar Newcastle is een populaire cruisetocht die ideaal is voor een weekendje weg. U vertrekt dan vanuit Nederland richting deze interessante en mooie stad, waarbij u lekker kan overnachten in uw eigen hut. Geniet van alle fijne faciliteiten die aan boord aangeboden worden en kom helemaal tot rust tijdens uw minicruise naar Newcastle. U krijgt voldoende tijd om lekker rond te dwalen door de straten van Newcastle en om bijvoorbeeld te gaan winkelen. Ook kunt u een van de vele musea bezoeken waar u veelal gratis naar binnen kunt.

Een heerlijke minicruise naar London

Een andere populaire cruise is de minicruise richting Londen. Deze bruisende stad moet door iedereen ooit een keer worden bezocht, en wat is dan beter dan Londen te bezoeken middels een luxe minicruise? U geniet van de comfortabele luxe in uw eigen hut. Dit is beslist een zeer fijne manier van reizen, zeker in vergelijking met een bus-, trein- of vliegreis. Londen biedt is een zeer veelzijdige stad en er is dan ook voor iedereen iets leuks te vinden. Ongeacht of u liefhebber bent van winkelen, cultuur of pubs, u kunt het allemaal vinden in hartje Londen.

Wilt u er graag een weekendje tussenuit? Kies dan voor een minicruise via Globus Cruise Vakanties. Bezoek het Globus reisbureau en boek uw minicruise naar Londen of Newcastle!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken