Kindvriendelijke vakantie

Met de kinderen op vakantie, dat kan heel leuk zijn, maar vaak is het ook een hoop gedoe. U wilt méér dan het gemiddelde vakantiepark met enkel een midgetgolfbaan en een binnenzwembad. Vliegen is wellicht ook niet zo handig met de kinderen, maar u wilt het liefste wel ver weg gaan. Een cruise met kinderen biedt u dan de perfecte oplossing. Een kindvriendelijke vakantie welke het hele gezin nooit meer zal vergeten.

Kindvriendelijke vakantie

Een kindvriendelijke vakantie moet voldoen aan een groot aantal eisen. Zo is het belangrijk dat uw kinderen het naar hun zin kunnen hebben, zodat u dat ook heeft. Accommodaties moeten kindvriendelijk zijn. Hierbij kunt u denken aan babybedjes, maar ook voldoende entertainment is van belang. In het kort moet de vakantie met kind een onvergetelijke en vooral succesvolle ervaring worden. Gaat u op een cruise met kinderen, dan zult u merken dat overal aan is gedacht. Op sommige cruiseschepen mogen kinderen zelfs gratis mee!

Cruise met kinderen via Globus

Uw vakantie met kind wordt onvergetelijk op een cruiseschip. Er bestaan schepen die volledig gericht zijn op kinderen en deze gespecialiseerde reizen met volop kinderfaciliteiten zijn dan ook erg in trek. Het aanbod van deze schepen is natuurlijk groot, daarom kan kiezen lastig zijn. Globus Cruise Vakanties kan u hierbij helpen.

Meer over onze kindvriendelijke cruises leest u hier: cruise met kinderen. Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken