Golfcruise

Golfen en cruisen is een ideale combinatie. U gaat op een ontspannen cruisevakantie naar 's werelds mooiste bestemmingen. Tijdens een golfvakantie gaat u golfen op de meeste prachtig gelegen banen, lokale cuisine ontdekken en ook veel cultuur bezichtigen. Golfcruises zijn o.a. geschikt voor vriendengroepen en golfpartners maar ook voor (getrouwde) stellen.

Golfen & luxe

De perfecte golfcruise is een combinatie van golfen en luxe. Aan boord van een van de mooiste cruiseschepen ter wereld geniet u van zeer veel luxe. Hierbij kunt u denken aan wellnessbehandelingen en culinaire hoogstandjes. Daarnaast krijgt u de kans om prachtige plekken te ontdekken. De golfcruises gaan naar diverse wonderschone bestemmingen zoals Zuid-Europa en de Canarische Eilanden. Vrije tijd wordt gecombineerd met golf op topniveau en samen zorgen zij voor een onvergetelijke all-inclusive cruise!

Golfcruise via Globuscruisevakanties.nl

De golfcruises van Globus Cruise Vakanties zijn geheel verzorgd. Aan boord van een luxe cruiseschip wordt u  heerlijk verwend. Met een golfcruise van Globus Cruise Vakanties komt u op meerdere bestemmingen en kunt u diverse golfbanen proberen. Een van onze luxe cruiseschepen brengt u van de ene mooie plek naar de andere. Onze golfcruises zijn zo samengesteld dat er naast golfen ook ruimte is voor andere vormen van entertainment. Onze golfvakantie is dus ook geschikt wanneer u uw partner wilt meenemen.

Wilt u meer weten over onze golfcruises of over de mogelijkheden voor een golfvakantie? Neem dan contact met ons op, een van onze ervaren consultants geeft u graag meer informatie.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken