Een familie cruise: cruisen voor jong en oud

Een cruise echt iets voor ouderen en gepensioneerden? Dan heeft u het dus helemaal mis. Familiecruises zijn helemaal van deze tijd! Dat is weer eens wat anders dan met de hele familie in een hotel te overnachten of op een camping te vertoeven. Vooral de familie cruises richting de Middellandse zee zijn erg populair bij gezinnen met kinderen. Onze cruiseschepen hebben alle faciliteiten in huis om uw familievakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo zijn er vaak kinderclubs aan boord waar uw kinderen overdag terecht kunnen zodat u als ouder even heerlijk tot rust kunt komen. Daarbij zal uw kind optimaal genieten van de spelletjes en activiteiten die op deze cruises worden georganiseerd.

Geniet op een Disneycruise

Familiecruises hebben dus voor iedereen wat te bieden, voor jong en oud, man en vrouw. Er is altijd wel wat te doen op het schip waar u interesse in heeft. Een ontzettend leuk idee voor een familievakantie is de Disney cruise. Op het schip bevinden zich veel elementen die zijn overgenomen uit de vele Disney films die zijn uitgebracht. Als klapper op de vuurpijl zijn uw favoriete Disney figuren ook nog live te bewonderen op deze familie cruise: ze lopen rond op het dek en geven 's middags en 's avonds spetterende shows weg. Hier kunnen u en uw kinderen van genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Gun uzelf dus de rust en ontspanning waar u naar verlangt en laat uw kinderen hiervan meegenieten op een van de schitterende familie cruises die wij aanbieden op onze website.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken