Het mysterieuze verre oosten

Met het 'verre oosten' bedoelen we Oost-Azië en Zuidoost-Azië. Azië is feitelijk het grootste continent op de aarde. In dit groot uitgestrekte gebied liggen vele mooie landen. Globuscruisevakanties.nl biedt u cruises aan naar bijvoorbeeld Indonesië, Thailand en Japan. Dit is een unie ke manier om de meest schitterende culturele bestemmingen te ontdekken.

Cruise Indonesië

Indonesië is 's werelds grootste eilandstaat, en daarom is dit land ook zo geschikt voor cruises. Het land bestaat uit meer dan 17.000 eilanden. Bij een cruise naar het verre oosten mag Indonesië dus niet als tussenbestemming ontbreken. Er zijn verschillende eilanden die u tijdens uw cruise naar Indonesië kunt bezoeken zoals Java, Bali, Lombok, Komodo en Sulawesi. Een cruise naar Indonesië biedt u een mix van mooie Aziatische cultuur en de wilde natuur.

Cruise Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië en is een van de landen die ook op de route ligt voor een cruise naar het verre oosten. Er is heel veel te ontdekken in Thailand. Thailand wordt bezocht door zonaanbidders van over de hele wereld, en dat is niet zonder reden. Het land biedt natuur, een verrassende fauna, grote shopping centra en parelwitte stranden. Een Thailand cruise staat dus garant voor een absolute top vakantie op een zeer aangename bestemming.

Cruise Japan

Japan is een land dat u zeker aan moet doen wanneer u voor een cruise naar het verre oosten kiest. Net zoals Indonesië bevat Japan veel kleine eilanden, ongeveer 6.000. Japan staat bekend om de aparte maar toch mooie cultuur, sushi en opvallende natuurverschijnselen. Tijdens een cruise met als tussenbestemming Japan kunt u de sfeer proeven die het land zo bijzonder maakt. Vraag voor de eventuele mogelijkheden omtrent een extra bezoek aan Beijing. Kies dus voor een cruise naar Japan en ervaar de rijke cultuur van dit schitterende land.

Bent u overtuigd van de toplocaties die het verre Oosten u te bieden heeft? Dan kunt u nu uw cruise naar het verre Oosten boeken via Globuscruisevakanties.nl. Bekijk het ruime aanbod cruise reizen online en boek uw reis voordelig en veilig via Globus.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken