Transatlantische of transpacifische cruise maken?

Bent u een liefhebber van varen? Dan is een transatlantische cruise echt iets voor u. Tijdens een dergelijke cruise geniet u van veel dagen op zee en wordt er weinig aangemeerd in havens. Een transatlantische cruise is een cruise waarbij u de Atlantische Oceaan oversteekt. De rust op zee wordt gecombineerd met boeiende en aantrekkelijke bestemmingen. In de buurt van Europa worden mooie havens en steden aangedaan zoals de Kaapverdische eilanden en Madeira. Wanneer we naar de Amerikaanse kant gaan worden de Caribische eilanden bezocht en natuurlijk steden zoals New York. Bij een transatlantische cruise bezoekt u meerdere steden, landen en zelfs werelddelen, allemaal tijdens één vakantie.

Geniet van de rust en kom tot rust

Wij van Globus Cruise Vakanties bieden vele mooie reizen aan zo ook de transpacific en transatlantische cruises, bekijk online onze complete aanbod. Transatlantische cruises worden voornamelijk in het voorjaar en najaar gevaren. De noordelijke oversteek is meestal korter dan de zuidelijke oversteek en vaart langs bijvoorbeeld Engeland, Ierland en IJsland om uit te komen bij een stad als New York. De zuidelijke route vindt zijn beginpunt in het Middellandse zee gebied. Hierna steekt men de oceaan over richting Amerika. Aangezien u zich een groot deel van reis op zee bevindt, heeft u dus alle tijd om te genieten van de prachtige wateren, de faciliteiten aan boord en de rust.

Een luxe en comfortabele transatlantische cruise

Door de afwisseling van zeedagen en dagen in diverse landen heeft u een fijne dosis variatie tijdens uw vakantie. Wanneer u de dagen op zee doorbrengt heeft u tijd genoeg om lekker uit te rusten en van het zonnetje te genieten op het dek van uw cruiseschip. Zit het weer niet mee, dan kunt u gebruik maken van de talloze faciliteiten waar het schip over beschikt. Wilt u de legendarische oversteek naar New York beleven op een luxe en comfortabele manier? Met een transatlantische cruise kan het allemaal!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken