Beleef de Rode Zee cruise van Globus

De Rode Zee verbindt Afrika met Azië en is een uitstekend gebied voor cruises. Deze zee komt aan zijn naam door rode blauwwieren die soms verschijnen, waardoor de zee er rood gaat uitzien. Ontdek landen als Egypte, Israël, Jordanië, Saoedi-Arabië, Jemen en Soedan tijdens een Rode Zee cruise. Voor ontspanning is de Rode Zee de ultieme locatie, want voor iedereen is er meer als genoeg te doen, zien en beleven. Het gebied is rijk aan koraal en tropische vissen. Daarom staat deze locatie bekend als een van de mooiste duik bestemmingen ter wereld. Er zijn langs de kust genoeg badplaatsen en duikscholen, dus u kunt gemakkelijk uw duikbrevet halen. Cruises op de Rode Zee zijn dus absoluut een unieke en leuke manier van vakantie vieren!

Ontdek het schitterende Egypte

Tijdens een van de cruises op de Rode Zee die Globus aanbiedt, kunt u diverse schitterende landen ontdekken. Egypte is er hier een van. Dit land heeft een rijke geschiedenis en ook veel culturele bezienswaardigheden. Denkt u bijvoorbeeld aan de verschillende piramiden, rivier De Nijl, diverse musea over de farao's en natuurlijk de schitterende Rode Zee. Egypte is een zeer populaire en zonnige vakantiebestemming die u op een geheel unieke en bijzondere wijze kunt ontdekken tijdens een Rode Zee cruise.

Voor ieder wat wils

Een cruise naar de Rode Zee biedt veel mogelijkheden, zowel voor de actieve vakantieganger, de culturele reiziger als voor mensen die graag heerlijk willen relaxen op het strand. Van duiken in Egypte tot het bezoeken van de ruïnes in Petra, Jordanië. Verder zijn er natuurlijk parelwitte stranden waar u heerlijk kunt genieten van het zonnige weer en de helderblauwe zee. Rode Zee cruises zijn dus absoluut de moeite waard. Bekijk het aanbod Rode Zee cruises online op GlobusCruiseVakanties.nl en boek uw reis voordelig en veilig online.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken