Rijn cruises

Wilt u de luxe van een echte cruise ervaren zonder ver te hoeven reizen? Wilt u dolgraag een cruise maken, maar wilt u het budget aan de lagere kant houden? Dan is een Rijncruise de ideale vakantie voor u. Globus Cruise Vakanties heeft een ruim assortiment Rijn cruises waarbij u maximaal elf dagen onderweg bent. Tijdens deze reis zult u plekken zien die u waarschijnlijk nog nooit heeft bezocht. De Rijn is namelijk wel een zeer bekend gebied voor de meeste mensen, maar de ware pracht van de omgeving ontdekt u pas tijdens een Rijncruise.

Onbezorgd reizen

Het grote voordeel van een cruise over de Rijn is dat u veel aangrenzende steden en plaatsen in korte tijd kunt ontdekken. Onder andere Koblenz en Keulen worden aangedaan, en u krijgt dan ook voldoende de tijd om deze gezellige plaatsen optimaal te ervaren. Er zijn verschillende Rijn cruises beschikbaar via Globus Cruise Vakanties. Kies er bijvoorbeeld voor om zes dagen te varen over deze mooie Europese rivier, of ga voor een uitgebreidere cruise over de Rijn van elf dagen. Ook tijdens de Kerst en met Nieuwjaar is een Rijn cruise een prima idee. Zo ervaart u deze geweldige feestdagen eens op een geheel unieke manier.

Mooi stukje Europa

Veel mensen trekken er op uit richting het Middellandse zee gebied of gaan reizen in een ander continent. Blijf eens wat dichter bij huis en zie hoe mooi de natuur en omgeving is in het Rijn gebied. De omgeving heeft een magische uitstraling en de lampjes die u ziet wanneer u 's nachts aan het varen bent, zijn ongelofelijk. Ook de cruise zelf zal een onuitwisbare indruk achterlaten. De schepen waarmee gevaren wordt zijn enorm en hebben vele luxe faciliteiten aan boord. Laat u daarom verrassen door deze indrukwekkende Rijncruise die wordt aangeboden door Globus.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken