Noorwegen expeditie en natuur cruises

In Noorwegen is het mogelijk om op een fjorden cruise te gaan. Deze cruises zijn speciaal voor de avonturiers, die graag wat meer willen weten over de grote diversiteit aan flora en fauna in Noorwegen. Op onze website Globus Cruise Vakanties vindt u vele verschillende soorten Noorse fjorden cruises die gemaakt kunnen worden. Hier zitten zowel luxe reizen als goedkopere varianten tussen zodat het voor iedereen mogelijk is om een passende reis te vinden binnen het budget.

Schitterende natuur in Noorwegen

De populaire natuurbestemmingen in Noorwegen zijn de Noorse Fjorden en de Noordkaap en middels een luxe cruise is het nu mogelijk om deze twee prachtbestemmingen van dichtbij te aanschouwen. Het land is bekend om zijn bergen en andere natuurgebieden. Ook leven er veel wilde dieren die u kunt gaan aanschouwen tijdens de cruise in Noorwegen. Globus Cruise Vakanties biedt u een legio aan mogelijkheden op het gebied van cruisevakanties in Noorwegen, dus laat u verrassen door de verschillende reizen en scherpe prijzen.

Ervaar veel daglicht met een cruise in Noorwegen

De Noorwegen fjorden cruise gaat niet alleen langs prachtige natuurgebieden, maar kan ook langs een paar mooie Noorse steden gaan. Zo krijgt u een nog betere indruk van wat Noorwegen allemaal te bieden heeft. U dient er ook rekening mee te houden dat er een bepaalde periode tussen de lente en de zomer is, waarbij de zon niet ondergaat in Noorwegen. Op deze manier krijgt u nog veel meer te zien van het prachtige Noorwegen met een cruise. Wilt u meer informatie over de verschillende bestemmingen in Noorwegen en over de prachtige Noorse fjorden cruise? Kijk dan snel verder in het reisaanbod van Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken