Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa!

De Noordkaap wordt in de oude traditie gezien als het noordelijkste puntje van Europa (het Europese continent). 'Nordkapp', zoals het in het Noors wordt genoemd, ligt 2080 km van de Noordpool af. Het plaatsje Noordkaap is gelegen op het eiland Magerøya, wat toch enigszins verbonden is met het vasteland van Noorwegen door middel van een tunnel. De Noordkaap is dé toeristische trekpleister van Finnmark, een provincie van Noord-Noorwegen. Wilt u deze plek ontdekken? Maak dan de keuze voor Noordkaap cruise in Noorwegen en boek de online bij Globus Cruise Vakanties.

Een luxe cruise naar de Noordkaap

Krijgt u ook al zin in een avontuurlijke maar toch luxe cruise naar het noordelijkste punt van Europa? Laat u verrassen door de schitterende natuur van het noorden. Neem een kijkje in onze mogelijkheden voor cruises naar de Noordkaap. Globus Cruise Vakanties heeft ook een mooi aanbod voor cruises verder door Noorwegen. U zult tijdens deze cruise naar de Noordkaap de mooiste plekjes zien van het noordelijkste puntje van Europa. Als u op de Noordkaap staat dan heeft u een schitterend uitzicht op de brede horizon van het Noorden.

Altijd de beste service en laagste prijs

Er zit nog maar 1 eiland tussen u en  de noordpool, dit laat veel mensen realiseren dat ze echt op het noordelijkste punt van Europa zijn. U heeft ook een breed uitzicht op de Barentszzee, waar een Nederlands-historisch tintje aan zit. Deze zee is vroeger ontdekt door Nederlanders. Tijdens de Noordkaap cruise zult u vanuit Nederland vertrekken en langs de Noorse kust richting de Noordkaap varen. Onderweg kunt u de vele grote fjorden langs de kust bezichtigen. U zult tijdens de Noordkaap cruise in Noorwegen niets tekort komen vanwege de luxe voorzieningen waar het cruiseschip mee voorzien is. Waar wacht u nog op? Boek nu een luxe cruise naar de Noordkaap bij Globus Cruise Vakanties!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken