Kies voor een cruise in Noord Amerika!

Amerika: het land waar dromen uitkomen en waar iedereen wel een keer wil vertoeven. Geniet eens op een andere manier van Noord-Amerika en boek uw eigen hut op een cruise naar Amerika. Vele cruises die georganiseerd zijn vanuit Noord-Amerika starten in New York. De vlucht richting New York zit bij de prijs inbegrepen wanneer u kiest voor een all in cruise, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de cruise in Amerika te doen. Dan dient u op eigen initiatief richting New York te gaan. Wij van Globus Cruise Vakanties bieden u beide mogelijkheden aan, dus hier bent u aan het juiste adres wanneer u een cruise in Amerika wilt maken.

Ontdek het bruisende New York

New York is een van de bekendste steden in de wereld en het is dan ook een stad die u ooit in uw leven gezien moet hebben. Geniet in New York van de kleine barretjes of ga juist voor een enorm chic restaurant of een van de modern ingerichte clubs. Na de geweldige indrukken die u heeft opgedaan in New York kunt u lekker gaan uitrusten in uw eigen hut op het schip terwijl uw cruise in Noord-Amerika verder gaat. Globus Cruise Vakanties biedt diverse cruise naar Amerika aan die u online kunt boeken.

Van New York naar het Bermuda eiland

Één van de cruises in Noord-Amerika die Globus aanbiedt, is van New York naar het Bermuda eiland. Voor deze reis bent u twee dagen op zee waardoor u lekker kunt genieten van alle faciliteiten die aangeboden worden op het schip. Wanneer u aankomt op het eiland Bermuda bent u heerlijk uitgerust en kunt u het sfeervolle eiland gaan ontdekken. De indrukken die opgedaan zijn in het bruisende en levendige New York zijn heel anders dan de indrukken die u zult krijgen van Bermuda, een rustig en schitterend bounty eiland met witte stranden. Ontdek dus twee zeer verschillende omgevingen in een paar dagen tijd. U zult versteld staan! Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden voor een cruise in Amerika, dus laat u verrassen door het aanbod op hier op Globuscruisevakanties.nl!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken