Zon en cultuur met een Nijlcruise 

Wilt u het prachtige landschap van Egypte op een geheel unieke manier bewonderen? Dit kan met een cruise op de Nijl. De Nijl is de langste rivier van de wereld en is de belangrijkste rivier die door Egypte stroomt. Deze zorgt namelijk voor de vruchtbare bodem in dit land en zorgt er in principe voor dat Egypte bewoonbaar is. Wilt u het prachtige Egypte bezichtigen? Kies dan voor een van de vele Nijl cruises die online aan worden geboden op onze website.

Authentieke tempels en piramides

Een Nijlcruise in Egypte vaart tussen de steden Luxor en Aswan. Bij deze vaarroute zult u uitzicht hebben op de oevers van de Nijl. De Nijlcruise stopt bij bijzondere bezienswaardigheden en u kunt meedoen aan verschillende excursies. Op de vaarroute bevinden zich ook een groot aantal van de bijzondere tempels en piramides waar de Egyptische cultuur beroemd om is geworden. Terwijl u dus gewoon lekker op het dek van het schip ligt te zonnen, kunt u deze bijzondere tempels en piramides bewonderen.

Nijlcruise in Egypte waarvan genoten wordt

Egypte heeft één van de oudste beschavingen van de wereld. Het is een land waarvan veel monumenten uit de oudheid overeind zijn gebleven en waar dus veel bezienswaardigheden zijn. U zult genieten van een zonnig klimaat en beschikt dus over een rustige en zonnige vakantie met veel luxe. In de zomer kan het hier erg warm worden en het is dus verstandig dat hier rekening mee wordt gehouden. Bent u geïnteresseerd in een Nijl cruise en wilt u meer van Egypte zien? Kijk dan snel in het aanbod van Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken