Zonnige Miami cruises

Miami is een stad in Florida welke erg bekend is van de vele tv-series en films die er zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan Miami Vice, Dexter en CSI: Miami. De stad staat bekend om zijn aangename klimaat en schitterende Art Deco hotels. Kortom: Miami is absoluut een bezoekje waard. Middels een cruise naar Miami en de Bahama's krijgt u al het moois van deze stad volledig mee. U verblijft in uw luxe hut aan boord van het cruiseschip, maar u krijgt natuurlijk voldoende de gelegenheid om Miami zelf te ontedekken. Ook een cruise richting Mexico is een prima optie. Miami is de vertrekhaven en de cruise naar Mexico zal zich langs de kust voortzetten naar het zuiden. Zo kunt u de overblijfselen van de Maya cultuur bezichtigen en bekende plaatsen zoals Puerto Rico en natuurlijk Miami in één vakantie ontdekken.

Ontdek miami met een bahama cruise

Een cruise van Miami naar de Bahama's brengt u op de meest paradijselijke plekjes die Amerika u te bieden heeft. Miami is het startpunt van de cruise, wat bij veel cruises het geval is vanwege de grote haven waarover de stad beschikt. Tijdens een cruise Miami – Bahama's zal vanuit Miami worden doorgevaren naar de Bahama eilanden. Laat de prachtige stranden op u in werken en kom helemaal tot rust op een van de 700 eilanden die de Bahama's telt. Veel van deze eilanden zijn alleen voor cruisepassagiers toegankelijk en een ware beleving die u niet mag missen.

Ontdek de caribbean vanuit Miami

Een cruise Miami – Caribbean brengt u vanuit starthaven Miami naar de mooiste tropische bestemmingen die de Caribbean kent. Deze cruise vakantie zal door zon, warmte en gezelligheid worden gekenmerkt. U bezoekt de Caicos eilanden, Jamaica en de Bahama's. Op deze manier heeft u in een aantal dagen het grootste gedeelte van de Caribbean ontdekt tijdens de cruise van Miami naar de Caribbean. Bekijk het aanbod van Globus Cruise vakanties en ontdek Miami op verschillende mogelijkheden.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken