Een cruise naar Mexico of de Galapagos

Mexico, het land van woestijnen, de indianen, cactussen en de indrukwekkende ruïnes die de Maya's, Azteken en Tolteken achter hebben gelaten. Ontdek de Mexicaanse cultuur met een cruise Mexico van globus cruise vakanties. Geniet van de mooie koraalriffen die de Mexicaanse kust te bieden heeft. Dit allemaal gecombineerd met mooie bergen en tropische regenwouden zorgt ervoor dat u een Mexico cruise nooit zult vergeten.

Cruise Mexico

Mexico is een schitterende land tussen het noorden van Guatemala en de Verenigde Staten in ligt. De officiële benaming van Mexico is eigenlijk de Verenigde Mexicaanse Staten. Maar deze naam is in het verleden al snel in de volksmond veranderd naar Mexico. Het land is, op de verbinding met de VS en Guatemala na, helemaal omringd met zeeën. Daarom is vrijwel ieder deel van Mexico te bereiken met een cruiseschip. Tijdens uw Mexico cruise vaart u wellicht over de Golf van Mexico, de Caribische Zee en Grote Oceaan. De eerste bewoners van het Mexicaanse land waren nomaden die vanaf Alaska gingen zoeken naar voedsel, en daarna in Mexico-stad belandden. Vanuit deze nomaden die het land ontdekt hadden, ontstonden steeds meer nederzettingen. Mexico heeft hierdoor een unieke cultuur ontwikkeld. Enkele weetjes voor een bezoek aan Mexico: de munteenheid is Mexicaanse Peso, er wordt Spaans gesproken en het vervoer gebeurd met bus en taxi, wat beiden goed geregeld is mits vooraf een prijs wordt afgesproken. Met een Cruise naar Mexico zult u alle prachten van dit land ontdekken terwijl u verblijft op het luxe schip.

Cruise Galapagos

De Galapagoseilanden liggen ten zuiden van Mexico en 1000 km van de Zuid-Amerikaanse kust af. Van de ca. 130 eilanden die hier bij horen, zijn er maar 4 bewoond. Deze eilandengroep ligt ter hoogte van de evenaar, en daarom is het er meestal erg (tropisch) warm. Geniet van een Cruise Galapagos bij globus cruise vakanties. Er bevindt zich veel natuur en dieren op deze eilanden, vanwege het warme klimaat. Door middel van een cruise krijgt u een perfect zicht op het mooiste wat Galapagos te bieden heeft. De natuur aanwezig op de Galapagoseilanden zijn door UNESCO uitgeroepen tot Wereld Erfgoed. Hoofdstad van deze eilandengroep is Puerto Baquerizo Moreno en ligt op het eiland San Cristobal. Boek uw Galapagos cruise via Globus Cruisevakanties en laat u verbazen door het indrukwekkende wildlife en de avontuurlijke landschappen.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken