Boek een cruise naar Engeland

Engeland is meestal niet het eerste land dat in u opkomt wanneer u denkt aan een cruise vakantie, maar dit mooie land heeft ontzettend veel te bieden. Ontdek de charme van dit land terwijl u in luxe verblijft op een cruiseschip. Laat u tijdens uw vakantie verbazen door de diverse steden en bezienswaardigheden die stuk voor stuk een onuitwisbare indruk zullen maken. Denk bijvoorbeeld aan Buckingham Palace en de Tower Bridge in Londen en Landguard Fort in Harwich. Een Engeland cruise is dus geweldige manier om vakantie te vieren. 

Beleef Engeland op een bijzondere manier

Een cruise naar Engeland brengt u uiteraard naar de grootste trekpleisters maar biedt u ook de mogelijkheid om uit te stappen bij de wat minder bekende dorpjes. Zodoende komt u op plekken waar die u anders waarschijnlijk nooit bezocht zou hebben. Drink een overheerlijke pint in een van welbekende pubs of geniet van de grote toeristische attracties die Groot Brittannië u te bieden hebben. Uiteraard gaat u tijdens de cruise naar Londen, alwaar de bekende rode dubbeldekkers meteen zorgen voor een 'Engelish feeling'. Bezoek de Westminster Abbey, de kerk waar Prins William en Kate Middleton trouwden, ga shoppen bij Harrods of kies voor een fikse wandeling door Hyde Park. Kortom: Een cruise naar Londen en Engeland zit boordevol mogelijkheden!

Cruise Schotland: cultuur en natuur

Een cruise naar Schotland wordt vaak gecombineerd met een Engeland cruise. Schotland is een land met een rijke cultuur en prachtige natuur. Een cruise naar Schotland vaart onder andere langs de bekende Schotse stad Edinburgh, waar de oude stijlen gemixt zijn met moderne stijlen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden die u hier kunt vinden, zoals kastelen en musea. Bent u geïnteresseerd in een cruise naar dit prachtige stuk van Europa? Neemt u dan een kijkje in het ruime aanbod cruises van Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken