Genieten op een cruise naar de Griekse en Canarische eilanden

Geniet van de praktisch altijd aanwezige zon op een cruise naar de Griekse eilanden of Canarische eilanden. De blauwe lucht en de aangename temperaturen helpen u bij het ontspannen op de cruise. Doezel even helemaal weg op een van de goed uitgeruste cruiseschepen en laat u al genietend meevoeren naar nieuwe bestemmingen. Het bezoeken van eilanden is normaal gesproken een hele klus wanneer u op vakantie gaat, maar wanneer u op een cruise tussen de Canarische of Griekse eilanden zit heeft u direct het goede vervoersmiddel ter beschikking. Terwijl u heerlijk slaapt in een comfortabel bed in uw hut, vaart het schip weer verder naar een volgende bestemming. U komt dus altijd uitgerust aan. Dit is dus een zeer ontspannen manier van reizen.

Kiest u voor een cruise tussen de Griekse eilanden

Een cruise langs de Griekse eilanden geeft u een onvergetelijke vakantie. Ontdek plekjes die u nog nooit eerder heeft bezocht en bezoek allerlei gebieden die afstammen uit de oudheid. Een beetje cultuur snuiven tijdens uw vakantie kan nooit kwaad en u kunt het dan ook gemakkelijk combineren met de luxe en rust die het schip u te bieden heeft.

Geniet van een Canarische eilanden cruise

Geniet binnen enkele dagen van alle Canarische eilanden. Elk eiland heeft zo zijn charmes. Zo kunt u de ene dag nog heerlijk genieten van alle leuke winkeltjes op Gran Canaria en staat u de dag erna op het mooie strand van Tenerife. De temperaturen zijn gedurende het hele jaar ontzettend aangenaam en de kans op regen is nihil. Geniet dus heerlijk van het fijne klimaat en de luxe die een Canarische eilanden cruise u te bieden heeft. Benieuwd naar de Canarische en Griekse eilanden cruises die wij van Globus Cruise Vakanties in ons assortiment hebben? Bekijk nu het aanbod online!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken