Ga op cruise in Europa

Voor schitterende natuur, mooie cultuur en prima weer hoeft u niet ver te gaan. In Europa zijn namelijk veel verschillende landen te vinden met elk hun eigen culturele schatten. Lijkt het u interessant om een paar van deze uiteenlopende culturen eens mee te maken in een schitterende reis? Dat kan dan dankzij de meerdere cruises in Noord- en Zuid-Europa die worden georganiseerd door Globus Cruise Vakanties. Zo ontdek u meerdere schitterende bestemmingen in één reis.

Ontdek Noord Europa middels een cruise

Bij een cruise door Noord Europa kunt u de cultuur en prachtige natuurgebieden zien van landen als Noorwegen, Denemarken en Rusland. De route van de cruise gaat langs de Scandinavische landen en geeft u de mogelijkheid om in deze landen de mooiste steden en meest ongerepte natuurgebieden te bezoeken. De culturele hoogtepunten worden eruit gepakt en hier worden ook speciale excursies voor georganiseerd. Bij deze culturele hoogtepunten kunt u denken aan Sint-Petersburg, de Noorse Fjorden en de Faeröer-eilanden. U kunt het beste in de zomermaanden met deze Europa cruise meereizen, aangezien het weer dan een stuk aangenamer is.

Heerlijke zon cruise in Zuid Europa

Bent u een echte zonaanbidder en is dit dan ook een belangrijk onderdeel van uw vakantie? Dan is de cruise in Zuid Europa een prima optie. Wanneer u met deze reis meegaat, dan vaart u voornamelijk door het Middellands zeegebied en meert bij diverse landen omringende landen aan. U kunt ervoor kiezen om mee te gaan met een excursie, of om zelfstandig de bezienswaardigheden op te zoeken. Een paar culturele hoogtepunten bij cruise door Zuid Europa zijn de culinaire steden van Italië, de schitterende eilandjes van Griekenland en het culturele Istanboel in Turkije.

West Europa: dicht bij huis cruisen

De landen waar de West-Europese cruise langs gaat zijn onder andere Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen zijn veel mooie steden en bezienswaardigheden te zien. Dankzij de uitgestippelde excursies kunt u deze toeristische hoogtepunten bewonderen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan.

Deze cruise vakanties in Europa zijn nu te boeken op Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken