Dubai cruises in het Midden Oosten

Het midden oosten wordt sterk door cultuur gekenmerkt. De unieke mix van diverse geloven, culturen en levensstijlen zijn zeer verschillend van de Westerse cultuur zoals wij deze kennen. Mede daardoor is het een prachtig gebied voor een vakantie. Een cruise in het midden oosten laat u de parels van het midden oosten zien. Wat dacht u van een cruise naar dubai? Deze Arabische stad heeft zich de laatste jaren tot ware metropool weten te ontwikkelen en heeft een enorm indrukwekkende skyline welke u tijdens een Cruise in dubai zal aanschouwen.

Midden oosten is populaire bestemming

Een cruise door het midden oosten is een reis die sterk in populariteit blijft stijgen. Steeds meer mensen maken kennis met deze nieuwe winterzon bestemming. De bereikbaarheid is uitstekend, de temperaturen zijn zeer aangenaam en de zon laat zich bijna altijd zien in dit gebied. Het brede scala aan indrukken betreft sfeer en cultuur zijn factoren die meespelen aan de stijgende populariteit van het Midden Oosten. Prachtige stranden, woestijnen maar ook ultra moderne winkelcentra zijn onderdeel van een cruise door het midden oosten. Er is dus voor ieder wat wils.

Ontdek het indrukwekkende Dubai middels een cruise

Globus Cruise vakantie biedt u ook een cruise naar dubai aan. Bewonder deze enorm moderne wereldstad met eigen ogen. De immense wolken krabbers, de woestijn, de schitterende hotels en het welbekende Palm eiland, dat is Dubai kort omschreven. Ontdek het tijdens eens cruise in dubai. Ooit verdiende de sjeiks hun geld met olie, maar tegenwoordig is het toerisme een van de belangrijkste inkomstenbronnen. Het barst er van de vijf- en zes sterrenhotels. Dubai is uitgegroeid tot een economisch centrum en fungeert als handelsknooppunt tussen Azië, Europa en Afrika, een ware metropool dus. Boek een cruise door het midden oosten of een cruise naar dubai en ontdek deze schitterende bestemmingen zelf tijdens uw vakantie.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken