Caribbean cruises

Een cruise in het Caribisch gebied en Midden-Amerika is een reis die in ieders fantasie ronddwaalt. Maak deze fantasie werkelijkheid met een cruise van Globus Cruise Vakanties! De witte stranden, de palmbomen die door de tropische wind aan het wuiven zijn, de azuur blauwe zee en het heerlijke klimaat zijn allemaal ontzettend aangename kenmerken die u als vakantieganger kunt meemaken wanneer u een heerlijke cruise door het Carabische gebied boekt. Ook een last minute cruise en all inclusive cruise zijn voordelig online te boeken via Globus Cruise Vakanties. Bekijk hier het scherp geprijsde aanbod online.

Last minute vakantie met all inclusive arrangement

Voor de vakantieganger die pas op het laatste moment gaat bepalen waar hij of zij naar toe wilt zijn er nog altijd de last minute cruise door de Caribbean, die geboekt kunnen worden in combinatie met een heerlijk ontspannen all inclusive arrangement. De last minute cruise naar de Caribische eilanden is dus een reis die in volledige luxe beleefd kan worden. Geniet van een onbezorgde vakantie waarbij u gebruik kunt maken van een compleet scala van faciliteiten die allemaal in de prijs zijn inbegrepen. Laat u verwennen in een van de wellness faciliteiten die bijna ieder schip aan boord heeft of ga een avondje op stap in de discotheek. De luxe die een all inclusive vakantie u kan bieden is dus enorm en in combinatie met een cruise in het Caribisch gebied kunnen we u garanderen dat u een schitterende vakantie zult beleven. Kies voor een last minute cruise naar het paradijs en bepaal vandaag nog of u zeer binnenkort van dit heerlijke klimaat gaat genieten.

Meer dan zon, zee, strand

De gebieden die u zult bezoeken tijdens uw all inclusive cruise naar de Caribbean hebben veel meer te bieden dan alleen maar zon, zee en strand. Costa Rica en Guatamala hebben een ontzettend mooi binnenland waar u de wildernis in kunt gaan en de mysteries van de regenwouden kunt ontdekken. Ook zijn deze landen rijk aan schitterende cultuur, dus de landen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Bepaal geheel zelf hoe uw vakantie eruit gaat zien en kies voor een ideale combinatie van ontspanning en avontuur. Het is allemaal mogelijk bij Globus Cruise Vakanties! Besluit vandaag nog om er tussenuit te gaan middels een last minute cruise naar Caribische eilanden.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken