Maak een Barcelona cruise!

Het middellandse zee is ontzettend populair onder Nederlanders. Voornamelijk in de zomermaanden trekken veel mensen naar het uiterste Zuiden van Europa. Barcelona is één van de bestemmingen die vaak wordt aangedaan, maar er is nu een manier om deze stad op een originele manier te bezoeken. Een cruise naar Barcelona biedt u vele mogelijkheden aan boord maar de stad zelf heeft ook voor ieder soort reiziger wat te bieden.

Cruise Barcelona: Cultuur, shopping en zon

Barcelona wordt ook wel de stad van Gaudí genoemt. Deze architect heeft vele gebouwen ontworpen, zoals bijvoorbeeld de Sagrada Familia en Park Guell. Andere beroemde toeristische trekpleisters in deze stad zijn het enorme voetbalstadion Camp Nou en natuurlijk La Rambla met de vele levende standbeelden. Voor de zonaanbidder en de feestbeesten is er ook genoeg keuze, Barcelona heeft meerdere stranden en deze zijn allen gemakkelijk te bereiken, dus geniet overdag lekker van het strand en ga 's avonds op stap in een van de vele exclusieve discotheken. Tevens kunt u naar hartenlust winkelen in deze grote stad. Barcelona is dus een stad waar voor iedereen iets leuks te doen is. U zult beslist genieten tijdens een Barcelona cruise.

Een cruise vanuit Barcelona

Een aantal cruises die langs de vele plaatsjes in het Middellandse zee gebied varen, vertrekken vanuit Barcelona. Een cruise vanuit Barcelona staat garant voor een flinke dosis zon, cultuur en schitterende stranden. U vaart bijvoorbeeld richting Italië of Frankrijk en keert daarna weer terug naar Barcelona. Dit is erg handig bij het boeken van uw vliegtickets. De enorme haven voor cruiseschepen ligt op enkele minuten van het bruisende centrum, u kunt de enorme Columbus die aan de voet van La Rambla ligt al zien wanneer u aan komt varen. Deze metropool mag niet ontbreken in uw vakantie, dus ontdek alle mooie plekjes die Barcelona u te bieden heeft middels een Barcelona cruise. 

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken