Azië cruises: ontdek Azië op een unieke manier!

Veel westerlingen zien het Verre Oosten als een ideale vakantiebestemming. Er zijn legio culturen en religies te vinden aan deze kant van de wereld. Voor een lekkere ontspannen en exotische vakantie bent u tussen China en Nieuw Zeeland dus zeker aan het juiste adres. In grote steden zoals Hongkong, Bangkok en Singapore kunt u het drukke stadsleven ontdekken en heerlijk winkelen in de enorme winkelcentra. Daarnaast kunt u uw smaakpapillen prikkelen in de vele restaurants met hun inheemse gerechten. Wanneer u voor de heldere meren en de bounty stranden wilt gaan, bent u tussen Sumatra en Maleisië op de juiste bestemming. Hier zijn talloze kleine paradijsjes te vinden, welke u de gelegenheid bieden om tot rust te komen. Het grootste continent van de wereld heeft vele mooie historische havensteden en prachtige kusten. Wilt u al deze plekken in een reis bezoeken? Kies voor een cruise in Azië en ontdek dit prachtige continent.

Vakantie ervaringen

Ziet u een cruise door Azië wel zitten? Bekijk dan ons complete cruise aanbod online. Bezoek tijdens uw  Azië cruise de indrukwekkende wereldsteden Singapore en Hongkong. Laat u inspireren door de verschillende culturen die deze steden rijk zijn. Bezoek tijdens een cruise door Azië de Chinese muur of de Shanghai toren en laat u betoveren door het verbluffende uitzicht. U snapt wel dat Azië een veelvoud van verschillende vakantie ervaringen biedt, en dat allemaal gedurende één cruise.

Kies voor een onvergetelijke Azië Cruise

Maak kennis met de cultuur van het Verre Oosten tijdens een cruise door Azië en kies voor een onvergetelijke ervaring in de prachtige wateren van Azië. U kunt vanuit vele grote en beroemde steden vertrekken, zoals Shanghai en Hongkong, waarna de reis zich zal voortzetten door Maleisië, Thailand of Japan. Allemaal zeer bijzondere bestemmingen die beslist een bezoek waard zijn. Dit continent geeft u de mogelijkheid om vele culturen en schitterende bezienswaardigheden te ontdekken. Wilt u ook genieten van al het moois dat Azië u te bieden heeft? Boek dan een van onze Azië cruises voordelig online via Globus Cruise Vakanties.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken