Maak een cruise naar het veelzijdige Amerika

Rondom Amerika zijn vijf gevarieerde vaargebieden te vinden. Van de schitterende eilanden van Hawaii tot aan de prachtige steden die aan de west- en oostkust van Amerika liggen, er zit voor iedereen wel een mooie locatie tussen. Een cruise naar Amerika is dus ongetwijfeld een fantastische ervaring. Geniet van de mooie stranden die Amerika te bieden heeft en vaar langs de kust van canada terwijl u het mooie uitzicht bewondert. Of wat dacht u van de prachtige natuur van Alaska? Laat uzelf verrassen door de veelzijdigheid in indrukken die Amerika te bieden heeft, door middel van een cruise van Globus cruise vakanties.

Cruise Hawaii

Ontdek de vulkanische eilanden van Hawaii met een cruise Hawaii van Globus cruise vakanties. Hawaii is gelegen in de Stille Oceaan en is eigenlijk een eilandengroep. Deze eilanden bezetten een gebied dat nog groter is dan europa. De Hawaiiaanse eilanden zijn rijkelijk gevuld met de mooiste natuurverschijnselen. Laat Hawaii u onder de indruk brengen door de schitterende rotsen en kloven, en natuurlijk niet te vergeten de adembenemende stranden. Bent u een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is Hawaii de perfecte cruise-locatie voor u. Boek uw cruise hawaii tegen een scherpe prijs op Globuscruisevakanties.nl.

Cruise Canada

Nieuwsgierig naar wat Canada u te bieden heeft? Of wat dacht u van New England? Deze mooie gebieden zullen u zeker niet teleurstellen. Laat u verrassen door het verleden en heden van New England door middel van een Canada cruise bij Globus cruise vakanties. Bezoek tijdens uw cruise steden zoals Boston, Toronto, Montreal, Vancouver en Calgary. Proef de cultuur tijdens een dagbezoek aan een van deze steden en kies voor een cruise in Canada.

Cruise Alaska

Wist u dat Alaska qua oppervlakte wel 36 keer zo groot is als Nederland? Maar het inwoneraantal is velen malen kleiner dan in ons land, Alaska telt namelijk maar 600.000 inwoners. Reden genoeg om dit mooie gebied te gaan ontdekken met een Cruise Alaska bij Globus cruise vakanties. Er is genoeg wildlife te vinden voor de liefhebbers en ook de natuur is ronduit schitterend. Bekijk ons aanbod voor mooie cruises naar Alaska.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken