Cruisen in Afrika met Globus Cruise Vakanties

Afrika is een minder bekend gebied voor cruises en vakanties. De landen die meestal worden bezocht zijn Marokko met het magische Marrakesh, Egypte met zijn bruisende hoofdstad Caïro en Zuid-Afrika waar Kaapstad toch wel een van de grootste trekpleisters is voor de toeristen. Echter zijn dit allemaal afzonderlijke vakanties. Waarom kiest u niet voor een combinatie van deze landen, samen met ook nog enkele andere minder bekende Afrikaanse bestemmingen door middel van een cruise richting Afrika of een cruise naar Zuid-Afrika?

Online aanbod van cruises naar Afrika

Door middel van een cruise naar Afrika zult u dit schitterende continent op een geheel unieke manier beleven. Behalve de welbekende trekpleisters bezoekt u ook minder bekende bestemmingen.  Gedurende uw cruise in Zuid-Afrika zal het schip aanmeren op fraaie bestemmingen waar u dan van boord kunt gaan om te genieten van de natuur en cultuur. Geniet bijvoorbeeld van de prachtige witte stranden en azuurblauwe zee of ga voor wat meer avontuur en kies voor een auto safari om alle wilde dieren in hun eigen omgeving te kunnen bewonderen. Er is keuze genoeg voor ieder soort reiziger in ons voordelige cruise assortiment. Bekijk het uitgebreide aanbod van Globus Cruise Vakanties eenvoudig online.

Geniet van een andere wereld in Zuid-Afrika

Wanneer we het hebben over Zuid-Afrika, dan is Kaapstad voor vrijwel iedereen de eerste bestemming waaraan men denkt. Het land waar Nelson Mandela vandaan komt heeft vele gezichten en heeft u als reiziger ontzettend veel te bieden. Kies voor een cruise in Zuid-Afrika en ontdek verschillende plekken die zeker indruk zullen maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag naar Robbeneiland, het bekende eiland waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen zat omdat hij zicht inzette tegen de apartheid. Of kies ervoor om de onderwaterwereld te ontdekken met snorkelen of duiken. Er zijn veel activiteiten die u kunt ondernemen in Zuid-Afrika. Benieuwd naar de diverse cruises in Afrika? Bekijk ons aanbod van diverse cruise reizen online op Globuscruisevakanties.nl!

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken