Een onvergetelijke ABC Eilanden cruise

U heeft vast en zeker ooit gehoord van de ABC eilanden. Dit zijn de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao die voor de kust van Venezuela liggen. De eilandjes zijn voorzien van schitterende witte stranden en lijken zo uit een reisbrochure te komen. Gedurende het hele jaar kunt u genieten van zeer aangename temperaturen en veel zon. Tevens zijn de eilandjes gevuld met culturele bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. Kortom: een cruise naar Aruba, Bonaire en Curaçao is het recept voor een onvergetelijke zonvakantie. Globus Cruise Vakanties biedt u de mogelijkheid een cruise naar de ABC eilanden te boeken en zelf de schoonheden van deze eilanden te ondervinden.

De mooiste plekjes van ABC eilanden

Wanneer u kiest voor een cruise naar Aruba, Bonaire en Curaçao, dan vertrekt u vanaf Miami. Vanuit hier zal de cruise zich voortzetten naar de Bahama eilanden en de dominicaanse republiek. Na een bezoek aan de dominicaanse republiek komt u aan op Bonaire, waarna Curaçao en Aruba snel volgen. Tijdens deze 12 dagen durende cruise krijgt u de meest paradijselijke plekjes op aarde te zien. In plaats van een losse cruise naar Curaçao of een losse cruise naar Aruba kiest u voor een cruise naar de volledige ABC eilanden. U geniet dan van alle bestemmingen in deze regio binnen één vakantie.

Bezoek Curaçao, Bonaire en Aruba middels een cruise

Een cruise is een ontspannende en unieke manier om de ABC eilanden te ervaren. Ontdek het paradijs in zijn meest fantastisch vorm op deze eilandjes en geniet van de indrukwekkende bezienswaardigheden gecombineerd met veel zon en parelwitte stranden. Kortom: een cruise naar Aruba, Bonaire en Curaçao is een reis die u nooit meer zult vergeten. Kom helemaal tot rust tijdens een cruise vakantie en bekijk het aanbod van Globus Cruise Vakanties vandaag nog. Boek voordelig en veilig uw cruise naar de ABC eilanden.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken