Een cruise door het panamakanaal

Het Panamakanaal is een ruim 80 kilometer lang kanaal dat Noord Amerika en Zuid Amerika van elkaar scheidt. Het is in eerste instantie aangelegd voor de transportsector, aangezien schepen anders om Zuid Amerika heen moesten varen als ze van de oostkust naar de westkust (of vice versa) wilden. Tegenwoordig wordt het Kanaal ook gebruikt voor cruises. U kunt een Panamakanaal cruise maken en daarbij genieten van al het moois dat zowel Noord Amerika als Zuid Amerika u te bieden hebben. Het is een van de meest gevarieerde cruises die er zijn. Geniet de ene dag van de mooie natuur waar nog geen menselijke hand aan te pas is gekomen in Costa Rica en geniet de dag erna van het bruisende centrum van Guatamala. Kortom: een cruise door het Panamakanaal is zeer divers en bijzonder.

De cruise route

Cruises door het Panamakanaal duren meestal ongeveer 16 dagen waarbij de reis begint in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld in San Diego, Fort Lauderdale of Miami. Terwijl u aan boord geniet van uw nachtrust in uw eigen luxe hut, vaart het schip richting Mexico waar u lekker aan het strand kunt vertoeven of het centrum kunt gaan verkennen. Ook heeft u de mogelijkheden tot watersporten. Wanneer u in San Diego of Miami begint, zet de reis zich voort richting Guatemala en Costa Rica, alvorens het Panama Kanaal te bevaren. Tenslotte worden de landen Panama en Colombia bezocht en wordt er aangemeerd in de aankomsthaven Fort Lauderdale. Wanneer de vertrekhaven zich bevindt in Fort Lauderdale, dan is de route uiteraard omgekeerd. Globus biedt diverse cruises door het Panamakanaal. Bekijk het aanbod en kies uw favoriete route.

Genieten in luxe

Na alle imposante indrukken kunt u in alle luxe tot rust komen in een van de bars of lounges aan boord. Het enorme aanbod aan faciliteiten op het cruise schip kunnen vergeleken worden met de meest luxe hotels. Terwijl u geniet van een maaltijd of een welverdiende nachtrust, zorgt de kapitein ervoor dat u weer veilig aankomt bij u volgende bestemming. Laat u dus meevoeren op een onvergetelijke cruise door het Panamakanaal. Bekijk het ruime aanbod Panamakanaal cruises online op Globuscruisevakanties.nl.

Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken