Groepscruise

U bent op zoek naar een groepsreis. Een zorgeloze vakantie welke u met vrienden of familie kunt delen. Heeft u wel eens gedacht aan een cruisevakantie? Een groepscruise is de ideale oplossing voor een onbezorgde vakantie met een groot gezelschap. Veel groepsreizen verwelkomen kinderen met open armen en bovendien kunt u ook kiezen voor een begeleide groepscruise. Globus Cruise Vakanties is een cruisebureau met veel ervaring in het organiseren van groepsreizen. Wij informeren u graag over ons aanbod en stellen met liefde een offerte voor u op.

Groepsreizen met een thema

Een groepscruise is om verschillende redenen ideaal als groepsreis. Zo zijn er bijvoorbeeld cruises met een speciaal thema zoals golf, muziek of eten. Daarnaast bieden we begeleide cruisevakanties, familiecruises en all-inclusive cruises. Heeft u een speciaal thema op het oog? Of heeft u andere vragen over onze groepscruises? Neem dan contact op met een van onze cruisespecialisten.

Voordelen cruise groepsvakantie

Waarvan kunt u allemaal genieten wanneer u kiest voor een groepsvakantie op een cruiseschip?

  • De hele groep hoeft maar één keer haar koffer in en uit te pakken;
  • Cruisen is de meest gemakkelijke manier van reizen; u komt aan op het schip en dat is direct uw vervoersmiddel;
  • U komt op de meest prachtige bestemmingen ter wereld, op de meest comfortabele manier van reizen mogelijk.

Wilt u ook zo'n gemakkelijke groepsreis boeken? Bel dan met onze klantenservice via 043 – 3671700 of vul het contactformulier in.

Populaire bestemmingen