Zuiderdam

Een wat luxere klasse schepen van de rederij Holland America Line, is de Vista klasse.

Deze schepen zijn gebouwd met een jonger publiek als doelgroep. Hieronder wordt de Zuiderdam ook gerekend. Het interieur en de kleuren zijn geheel aangepast op een jonger publiek.

Een kenmerk van de Vista klasse schepen zijn de mooie glazen liften aan de stuur- en bakboordzijde van het schip. Deze liften zullen u transporteren tussen de 10 dekken van het schip. U zult een schitterend uitzicht hebben vanuit deze liften. Een mooi zwembad met uitschuifbaar glazen dak bevindt zich op het Lido dek, waar zich ook nog een buffetrestaurant bevindt. De keuze in dit buffetrestaurant is enorm en de variatie van de gerechten is een van de kenmerken waar dit restaurant om bekend staat. U zult bediend worden in het hoofdrestaurant door het vriendelijke Indonesische en Filippijnse personeel. Ook op dit schip zijn er keuzemogelijkheden wat betreft dineren. U kunt kiezen voor de traditionele manier, a la carte dineren aan een vaste tafel, of 'As You Wish' waarbij veel vrijheid gepast gaat.

De sfeer op het schip wordt bepaald door de teakhouten dekken. Qua amusement is er genoeg te doen op de Zuiderdam. Er zijn 2 lounges, de Show Lounge op het voorschip en de Vista Lounge waar alle shows in Las Vegas-stijl worden gehouden. Wat iedere reis weer een populaire plek blijkt te zijn, is de Piano Bar, welke alleen aanwezig is op Vista klasse schepen. Ook is op dit schip het Culinary Arts Center aanwezig, waar allerlei kookdemonstraties en kooklessen worden gegeven.

De kinderen hoeven zich op de Zuiderdam niet te vervelen, voor kinderen tot 12 jaar is er Club HAL en voor de tieners is er een Loft. Ook zijn alle hutten op dit schip voorzien van een kluisje, minibar, televisie met dvd-speler, een verse bos bloemen en vers fruit.

Zuiderdam

Tonnage: 82305
Lengte: 290
Sterren: 5
Breedte: 32,20
In gebruik: 2002
Aantal passagiers: 1916
Populaire bestemmingen
Globus Cruise Vakanties
Ons online aanbod is niet langer actueel We zijn druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe plannen.
Wilt u op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar cruises@reisburoglobus.nl
Direct een interessant aanbod ontvangen voor uw volgende cruise vakantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)43 36 71 700 of kom langs in onze winkel Einsteinstraat 18, 6227 BX Maastricht/Holland
Melding bekijken