Navigator of the Seas

In de Royal Caribbean Voyager klasse bevindt zich onder andere de Navigator of the Seas. Dit luxe schip bevat alle elementen voor een geweldige cruise vakantie. De staterooms zijn al zeer luxe ingericht, maar in 2014 zullen deze worden geüpgrade met virtuele balkonnen en flatscreen televisies. Ook kunt u binnenkort op dit schip navigeren middels een digitaal navigatiesysteem met touchscreen. Tenslotte beschikt het hele schip over wifi.

Entertainment en sport

Er zijn volop entertainment- en sportfaciliteiten aanwezig waarvan u gebruik kunt maken tijdens uw Navigator of the Seas cruise. U kunt onder andere belastingvrij gaan winkelen in een van de diverse kleding-, sieraden en parfum shops aan boord. Ook is er een schaatsbaan aanwezig, waar u de ijzers kunt onderbinden. Echter, sportievelingen kunnen ook gebruik maken van het basketbalveld, de klimwand, de midgetgolfbaan, de jogging track of inline skate track. Natuurlijk kunt u ook indoor fitnessen op de Navigator of the Seas, waar u ook lessen kunt volgen in onder andere Tai Chi en Yoga.

Zwemmen en dineren

Voor de waterliefhebbers zijn er voldoende waterfaciliteiten aanwezig, waaronder vier zwembaden en zes bubbelbaden. Ook komt er in 2014 een nieuwe attractie bij: de FlowRider, een golfsurf simimulator. Dineren kunt u in de hoofdrestaurants of in een van de specialiteitenrestaurant, bijvoorbeeld Italiaans, Steak of jaren 50 Burgers en Milkshakes. De Navigator of the Seas is dus absoluut een schip waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Navigator of the Seas

Tonnage: 138279
Lengte: 311,1
Sterren: 4
Breedte: 38,6
In gebruik: 2002
Aantal passagiers: 3114
Populaire bestemmingen