MSC Armonia

Kies voor een MSC cruise op het mooie cruiseschip 'de Armonia'. Gezelligheid en veel faciliteiten op een luxe schip. Boek uw cruise op GlobusCruiseVakanties.nl

De MSC Armonia is een middelgroot cruiseschip uit de vloot van MSC cruises. Dit mooie schip heeft plaats voor maar liefst 1554 passagiers. De Armonia is speciaal gebouwd en ontworpen voor Europese reizigers. Zo beschikt het schip onder andere over een bioscoop, een casino en een internetcafé. Ook als gezin kunt u op de MSC Armonia heerlijk vertoeven door de vele faciliteiten die aangeboden worden voor de kinderen. Zo zijn er twee kinderclubs die geschikt zijn voor kinderen van 3 tot 12 jaar waar ze dagelijks terecht kunnen.

De sfeer op de MSC Armonia is gastvrij, vriendelijk en gezellig. U kunt een van de bars of lounges bezoeken voor een lekker drankje en er is genoeg keuze uit restaurants. Er is zelfs een zelfservice restaurant waar de passagiers bijna 24 uur per dag terecht komen voor een lekker hapje. Verder is er een Virtual Reality Center aan boord waar tieners zich helemaal kunnen uitleven. 's Avonds kan men naar de discotheek voor een gezellige party-avond vol muziek. Voor ontspanning is er ook gezorgd met een wellness centrum en fitness ruimte. De MSC Armonia heeft voor iedereen wat te bieden.

MSC Armonia

Tonnage: 58625
Lengte: 251,25
Sterren: 3
Breedte: 28,80
In gebruik: 2004
Aantal passagiers: 1554
Populaire bestemmingen