Celebrity Summit

De Celebrity Summit is de derde in de rij van Millennium klasse schepen en is vanaf 2001 in vaart. Zoals op alle Celebrity schepen kunt u ook op de Summit genieten van ruim vijftig verschillende internationale biersoorten in Michael's Club. Ook kunt u terecht bij Cova Café di Milano, de Martini Bar, de ijssalon en diverse andere lounges en bars. In het schitterende Atrium kunt u gebruik maken van de glazen liften die u in een handomdraai elf dekken naar boven toe vervoeren. Verder is er een shopping center met diverse luxe winkels en kunt u gebruik maken van de showlounge waar allerlei shows, films, theatershows en cabaretvoorstellingen worden opgevoerd.

Tijdens uw cruise kunt u gebruik maken van de drie zwembaden, waarvan er één is voorzien van een uitschuifbaar dak. In de Aqua Spa is er de mogelijkheid om te genieten in de vele bubbelbaden, sauna's en tegen bijbetaling van heerlijke behandelingen en de Perzische steam room.

Het mooie van de Celebrity Summit is dat deze is 'geSolsticized'. Dit betekent dat de Summit enkele fijne upgrades heeft gekregen, waaronder Aqua Class hutten en Blu, het exclusieve specialiteiten restaurant voor Aqua Class reizigers. Ook de iLounge is tegenwoordig te vinden op de Celebrity Summit, waar op heuse Apple computers contact kan worden onderhouden en waar u diverse cursussen kunt volgen.

Celebrity Summit

Tonnage: 91000
Lengte: 294
Sterren: 5
Breedte: 32,2
In gebruik: 2001
Aantal passagiers: 2158
Populaire bestemmingen