Arabische Emiraten ontdekken middels een cruise

Een cruise naar de verenigde Arabische Emiraten laat u een totaal andere wereld beleven. Snuif de Arabische sfeer op tijdens een Emiraten cruise. De bontgekleurde schalen, exotische specerijen en handgemaakte kleding zullen u verbazen. Of wat dacht u van een uitstapje naar een zeer modern winkelcentrum? Middels een cruise in de verenigde arabische emiraten van Globus Cruise Vakanties maakt u kennis met een hele andere cultuur. Dit maakt uw reis des te interessanter en u zult ongetwijfeld een waanzinnige vakantie beleven die u niet snel meer zult vergeten. Laat u verbazen door de veelzijdigheid van de Arabische Emiraten.

Beleef Abu Dhabi met een cruise

Wanneer u kiest voor een cruise naar Abu Dhabi, dan zult u de hoofdstad van Dubai op een geheel unieke wijze ontdekken. U overnacht in uw comfortabele eigen hut, maar u krijgt natuurlijk voldoende de gelegenheid om deze metropool te ontdekken. De Islam is het meest voorkomende geloof in de verenigde Arabische emiraten, dus de moskeeën zijn bijvoorbeeld zeker een bezoek waard. Abu Dhabi beschikt over meerdere toeristische trekpleisters. Zo kunt u de Souk bezoeken, de fantastische markt met onder andere verse specerijen en traditionele kleding. Verder kunt u een bezoekje brengen aan Ferrari World, alsmede de riante shoppingcentra waar de bekende merken zeer goedkoop verkrijgbaar zijn. Beleef deze bezienswaardigheden tijdens een cruise naar Abu Dhabi.

Arabische culturen proeven

Ook Oman wordt tijdens een cruise in de emiraten bezocht. Zowel de stad Khasab als Muscat worden aangedaan tijdens de reis. Beide steden hebben een enorm grote haven, welke voor veel cruiseschepen als standaard aanlegplaats geldt. In Muscat kunt u de drie bekende forten van de stad ontdekken en in Khasab wordt u betoverd door de indrukwekkende fjorden. Een cruise in de emiraten geeft u tal van indrukken welke u nooit zal vergeten. Beleef de Arabische cultuur tijdens een cruise in de verenigde arabische emiraten van Globus cruise vakanties. Bekijk de mogelijkheden van de verschillende cruises online.

Populaire bestemmingen